Priser

Hundested Havnehytterhar åbent i sæsonen fra 1. april til 13. november

Priser 1. april 2022


1. april til 5. juni uge 14 - 22

Lørdage samt helligdage 800 kr. pr dag

Søndag til fredag 500 kr. pr dag


1. juni til 3 juli uge 23 – 26

Lørdage samt helligdage 800 kr. pr dag

Søndag til fredag 550 kr. pr dag


3. juli til 7. august uge 27 - 31

Kun ankomst torsdag eller søndag

Tors.- til søndag 2.300 kr.

Søn.- til torsdag 2.300 kr.

Hele uger 4600 kr.


7.august til 4. september uge 32 - 35

Lørdage 800 kr. pr dag

Søndag til fredag 550 kr. pr dag


1. september til 13. november uge 36 - 45

Lørdage 800 kr. pr dag

Søndag til fredag 500 kr. pr dag


Før ankomst modtager du en SMS med en nøglekode.

Nøgler afhentes i nøgleboksen i info huset, kik efter skiltet "information og nøgler"


Hundested Havnehytter holder vinterlukket i perioden 14. novemberr til 1 april


FIND OS PÅ GOOGLE MAP


OBS - Det er desværre ikke muligt at betale med Mastercard i øjeblikket


Forretningsbetingelser

Generelle lejebetingelser


Alle hytter er røgfrie

Der opkræves et gebyr på 1.000,- kroner hvis man på trods af dansk lovgivning, skiltning og advarsler alligevel ryger inden døre. Det er heller ikke tilladt, at ryge ud gennem vinduerne. Dette gælder desuden også e-cigaretter.


Fortrydelsesret

Overnatningsprodukter går under paragraffen “køb af hotelophold” og er derfor ikke omfattet af reglen om 14 dages fortrydelsesret, selvom de er købt over nettet.

 

Aflysning fra kunde inden afvikling

Som kunde indbetaler du det fulde beløb for overnatningen ved booking, men har ret til at aflyse din booking senest 14 dage inden start og få refunderet det indbetalte beløb – minus 150,- i adm. gebyr pr. enhed. Aflyses bookingen senere end 14 dage inden start, kan bookingen ikke refunderes eller ombookes. Du kan ombooke overnatningen senest 14 dage inden start.

 

Aflysning fra arrangør inden overnatning

Arrangøren forbeholder sig retten til at aflyse bookinger, inden det er begyndt. Ved en eventuel aflysning kan du som kunde få ombooket din overnatning eller refunderet hele det indbetalte beløb.


Deltagerantal og benyttelse

Husene må ikke bebos af flere personer, end sengeantallet angiver. Der må ikke camperes på området. Børn regnes som personer, medmindre de sover i babylift. Evt. kæledyr skal oplyses ved bestillingen. Boligen må kun anvendes til ferie/fritid.


Rengøring

Ved ankomsten skal huset være rengjort. Mangelfuld rengøring bedes påtalt straks efter indflytning.Ved afrejse skal huset forlades i ordentlig stand, køkkenet skal være rengjort, stolene på bordet, gulvet fejet og sengetøj lagt på plads som ved ankomsten.

Lejet linned skal efterlades i de medfølgende poser.

 

Ansvar

Lejemålet omfatter hus med møbler og udstyr. Eventuelle fejl og mangler ved huset, dets udstyr og installationer bedes meddelt udlejer omgående.Som kunde er det dit ansvar at tjekke, at det lejede ikke fejler noget inden brug, og at der ikke sker skader på inventar under opholdet. Skader på det lejede er 100% på kundens regning, og Hundested Havnehytter forbeholder sig retten til at få dækket alle omkostninger ved reparation eller genanskaffelse af bortgået eller ødelagt inventar. Beskadiget inventar afregnes på stedet inden afrejse